Diumenge, 3 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia suma un meritori punt contra el Barça (2-2)

Els de Pere Varias, que van començar guanyant, van esgarrapar un punt amb gol d’Ivan Morales a 40 segons pel final.

El partidàs del cap de setmana l’OKLliga no va decebre. El Noia empatava a 2 contra el Barça aquest diumenge en el duel de la 4 jornada. Novament els de Pere Varias van aconseguir incomodar el vigent campió de lliga, com ja van fer setmanes enrere a la final de la Lliga Catalana.

El partit es decidia a 44 segons per al final, quan Ivan Morales ha aconseguit situar l’empat al marcador per al Noia. Un golàs que suposava el 2 a 2.

Els de Pere Varias s’havien avançat amb un gol de Xavi Costa al minut 11.

El Barça ha pogut empatar ja al segon temps amb una directa que ha transformat Alabart i ha pogut capgirar el marcador amb la diana de Marc Grau. Amb aquest empat el Noia tanca la jornada quart, amb 7 punts. El Barça és líder empatat amb el nouvingut a la categoria Sant Just, que dissabte golejava al Liceo per 7 a 3.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: