Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les cues a l’estació d’autobusos s’han agreujat

Els usuaris del servei de transport públic per carretera de Vilafranca a Barcelona estan desesperats.

Han creat un grup de WhatsApp que ja suma 500 inscrits i en el que no paren de donar detalls dels problemes que es troben en el funcionament del servei.

Aquest inici de curs no han posat busos de reforç i es mantenen els problemes estructurals, mentre que més gent que agafa el bus cada any. Hi ha busos que estan anunciat als horaris i no passen. Aquest matí de dilluns, per exemple, hi havia gent fent cua que volia agafar el bus de les 6’50h i no ha pogut pujar a un bus fins a les 7’40h i hi havia una cua de més de 80 persones.

Aquest dilluns hi ha prevista una reunió entre representants de l’Ajuntament de Vilafranca i la Generalitat i, pendents del que es pugui concretar en aquesta reunió, cal assenyalar també que el diputat de Junts per Catalunya Ramon Tremosa entrava divendres per registre una pregunta a la mesa del Parlament sol·licitant al Govern de la Generalitat que informi de quines son les accions que ha pres per resoldre aquesta situació.

En un comunicat Junts explica que davant l’aparent inacció del Govern de la Generalitat i l’Ajuntament de Vilafranca, sol·licita que el Govern doni resposta a quins son els motius pels quals no s’actua, perquè no es posen ja més autobusos i s’augmenta la seva freqüència, i quines accions hi ha previstes per solucionar aquesta situació i prevenir que es torni a reproduir en el futur.
Per la seva banda l’empresa Monbus, concessionaria del servei, ha publicat avui a través de X (twiter) que a partir de demà, dimarts, es reforça el servei Vilafranca-Barcelona amb sortides a les 6’15h, 6’50h, 7’40h i a les 9’05h del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: