Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Llorenç d’Hortons trasllada a Salut el seu malestar per la previsió de servei al CAP

Sant Llorenç d’Hortons trasllada a Salut el seu malestar per la previsió de servei al CAP

El centre mèdic romandrà tancat del 7 al 21 d’agost; mentre que del 22 d’agost a l’1 de setembre només es prestarà el servei d’infermeria assistencial.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha informat recentment a l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons d’aquesta previsió. A més, durant aquest període el servei de pediatria estarà ubicat als municipis de Sant Esteve Sesrovires o Gelida en horari assistencial, de 8 a 14h. Fora d’aquests horaris, els veïns i veïnes de Sant Llorenç d’Hortons que ho requereixin poden adreçar-se a l’Ambulatori CUAP de Sant Andreu de la Barca (obert les 24 hores del dia), a l’Hospital de Martorell, o trucar al telèfon 061.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons va mantenir el passat 12 de juliol una reunió amb la nova direcció de l’EAP Martorell Rural per a traslladar el seu «malestar i disconformitat amb aquesta previsió assistencial al municipi durant l’estiu i reclamar una millora del servei d’atenció primària per a garantir a la població una prestació òptima d’aquest servei bàsic».

Anaïs Boldú, regidora de Sanitat, explica en un comunicat de l’Ajuntament que, des del consistori, conjuntament amb l’Institut Català de la Salut, «estan treballant per garantir l’accés de tots els veïns i veïnes a una assistència mèdica de qualitat».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: