Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diada de la Bisbal es podrà seguir en directe per Penedès TV i Ràdio Vilafranca

Aquest dimarts al migdia a la Bisbal es veuran les cares tres de les quatre colles que participaran a la Diada de sant Fèlix el 30 d’agost.

Coincideixen a la plaça Sant Jordi de la Bisbal les dues colles de Valls i els Castellers de Vilafranca. L’actuació castellera començarà a dos quarts d’una i la podreu seguir en directe per Ràdio Vilafranca, amb locució de Pep Ribes, i per Penedès TV, a través de la transmisió de la Xarxa.
També aquest dimarts a Penedès TV emetrà l’opera ‘Madame Butterfly’, en un enregistrament realitzat per la Xarxa amb l’equip de directes de Penedès TV. S’emet de dos quarts de sis de la tarda a les vuit del vespre. La Diada de la Bisbal es podrà veure en reposició a partir de les deu de la nit a Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: