Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Creu Roja no s’atura a l’estiu i segueix amb els seus projectes d’ajuda als més vulnerables

L’entitat també posa a disposició de tothom qui ho necessiti, i durant tot l’any, ajuts tècnics.

La Creu Roja de l’Alt Penedès segueix treballant amb intensitat aquest estiu per ajudar a les persones més vulnerables i tot i que alguns dels seus projectes acaben al juny i es reprenen al setembre, la majoria dels seus programes més importants no s’aturen.

L’atenció a la infància és un dels eixos principals de la Creu Roja i per aquest motiu un dels programes que continuen a l’estiu és el de beques menjador. Àngels Matas és la presidenta de la Creu Roja Alt Penedès.

A banda de les targetes per poder comprar menjar durant els dies no lectius, des de l’entitat també bequen infants per tal que puguin anar als casals d’estiu.

La Creu Roja també posa a disposició de tothom qui ho necessiti, i durant tot l’any, ajuts tècnics. Alba Sánchez n’és la responsable.

Durant l’estiu també és important el projecte d’ajuda a combatre les onades de calor a les persones més vulnerables.

Un programa que dura tot l’any però que a l’estiu baixa una mica d’intensitat és el d’ocupació. Ara atenen els usuaris que necessiten ajuda però els cursos es reprenen al setembre. Gemma Roca n’és la tècnica.

Finalment també cal destacar la feina que fan les persones voluntàries encarregades de trucar per informar de les campanyes i preguntar a les persones grans o amb necessitats específiques si els cal alguna cosa. Maria Lourdes Sos Rafecas és voluntària de la Creu Roja fa set anys.

Finalment Àngels Matas destaca que la Creu Roja també té un servei d’ajuda immediata, cosa que els diferencia de moltes altres entitats.

A banda de tots aquests projectes, a la Creu Roja també continuen aquest estiu visitant a persones ingressades a l’Hospital i al Ricard Fortuny i també tenen en marxa el projecte d’acompanyament a dones en situació de vulnerabilitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: