Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els primers concerts han omplert d’ambient les rambles de Sant Francesc i Nostra Senyora

La Festa Major ha acollit ja els primers concerts d’aquest 2023estrenat l’espai Nostra Senyora com a novetat d’aquest 2023.

La nit del 28 d’agost va acollir els primers concerts d’aquesta Festa Major, que s’han repartit entre el nou espai Nostra Senyora que s’ha estrenat aquest any, i altres emplaçaments habituals com ara la Rambla de Sant Francesc i la Plaça de l’Oli.

Abans de la mitjanit per exemple a la Rambla de Sant Francesc actuaven Zebrass, una formació nascuda el 2012 a Vilanova i la Geltrú que es caracteritza per els seus ritmes reggae i ska, passats pel seu filtre de brass band.

Una altra de les actuacions va ser la del grup vilafranquí Serak, un quartet format el 2020 que amb el seu estil que veu de la part més canyera de la música indie i la part més densa del rock va posar ritme a l’espai Nostra Senyora passada la mitjanit. Temes propis i personals que van animar aquest nou espai de concert de la Festa Major del 2023.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: