Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els paradistes del mercat noten els efectes de la calor i la sequera continuada de l’estiu

Aquest dissabte passat es va fer el darrer mercat dels dissabtes del mes d’agost.

És l’època de l’any menys poductiva per als venedors perquè força gent marxa de vacances i baixen les vendes en els mercats no sedentaris d’interior, a diferència dels de costa, on augmenten les vendes. La majoria de paradistes coincidien a assenyalar que enguany ha estat més baix el negoci respecte els darrers anys. D’una banda, després de la pandèmia més gent ha volgut maxar de vacances, de l’altra la forta calor també ha afectat tant la xifra de compradors com als productes agrícoles, que han minvat de volum i augmentat de preu.

Les olives i l’oli, són dels productes que més han mivat i més s’han encarit.
També la resta de productes de la terra, que han patit per la sequera.
D’altra banda recordem que, amb motiu de la Festa Major, no hi haurà mercat ni dimarts 29 d’agost a l’Espirall ni dissabte 2 de setembre al Centre. Entre el 29 d’agost i el 2 de setembre, tampoc hi haurà el mercat diari de la verdura a la plaça de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: