Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ja s’ha definit el ‘grup penedesenc’ de Tercera Catalana

El grup s’ha completat amb equips d’altres delegacions, com el Masquefa, el Sant Esteve Sesrovires, el Begues o el Bonavista.

Definits els 18 grups de la Tercera Catalana de futbol per la propera temporada. Pel que fa al ‘grup altpenedesenc’, els equips es mantenen encasellats al grup 13.

De l’any passat es mantenen Espirall, Can Cartró, Canyelles CF, Capellades, Olivella, Ribes, Riudebitlles, Molanta, Sitges B i Torrellenc.

En total quedaven sis places lliures als grup amb els descensos de Penya Jove, Les Cabanyes, La Granada i La Múnia; i els ascensos de Fàtima i Piera, aquests darrers, aprofitant la renúncia d’un equip de Segona.

Aquestes places les ocupen l’Hortonenc i el Masquefa, provinents de Quarta Catalana; el Moja, descendit de Segona Catalana; el Sant Esteve Sesrovires, reubicat del grup 12 de Tercera, el Begues del grup 11, i el Bonavista, que va quedar campió del grup 16 de Tercera i per motius econòmics ha renunciat a pujar a Segona. Segons explicava aquest club al seu instagram, tampoc està clara la seva participació a Tercera, tenint en compte la despesa que suposaria haver de venir a jugar al grup del Penedès.

L’inici de la competició serà el 21 i 22 de setembre, en un format a doble volta, amb la jornada final de la lliga regular el cap de setmana del 17 i 18 de maig.

El pla de competició defineix que ascendiran a Segona Catalana els campions de cada grup de Tercera Catalana i els sis guanyadors de les eliminatòries d’ascens que disputaran els classificats en la 2a posició de cada grup, i els sis millors 3rs classificats del conjunt de grups, enfrontant-se en la primera eliminatòria a doble partit els equips aparellats per proximitat geogràfica, i en la segona eliminatòria els guanyadors de la primera eliminatòria, també a doble partit. En totes les eliminatòries es disputarà el partit de tornada al camp del millor classificat.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: