Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El ball de gralles torna a omplir de gom a gom les places de la Vila i Sant Joan

La nit del 30 d’agost és sinònim de ball de gralles, un dels actes musicals més esperats i multitudinaris de la festa major de Vilafranca.

Primer amb el ball vuitcentista des de l’escenari de la plaça Sant Joan, en el qual el públic va poder gaudir de les danses tradicionals del repertori vuitcentista a base de pas dobles, xotis, polques o masurques. El ball anava a càrrec d’Els Ganxets i Els Vernets.

Ja entrada la matinada era el torn del ball de gralles, a l’escenari de la plaça de la Vila. Els Quatrevents i Canya d’Or van oferir un repertori carregat de ritmes i melodies contemporànies, amb versions mítiques, arranjaments inèdits i tots els elements que caracteritzen aquesta «festa grallera».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: