Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons celebren el seu seixantè aniversari amb un ball de gralles a la plaça de la Vila

El passat dissabte a la nit, els Vinardells i els Quatrevents van fer ballar el públic de la plaça de la vila a ritme de gralles.

L’acte és un dels molts que els falcons organitzen per celebrar els seixanta anys d’història de la colla.

Després d’aquest ball de gralles, els Falcons fan un parèntesi amb la celebració de l’aniversari per centrar-se en la festa major. Miquel Cusiné, un membre de la comissió del 60è aniversari, explica què tenen previst a partir d’ara.

Passada la festa major, els Falcons encaren una tardor intensa, amb molts actes previstos com tastos de vins i caminades. Un dels actes més esperats és el rally infantil, previst pel dissabte 7 de setembre.

L’aniversari culminarà el desembre amb una actuació especial. Tot i així, ara els falcons només tenen la vista fixada en la seva gran cita anual: la festa major. Amb el ball de gralles del passat dissabte, Vilafranca ja començava a tenir un ambient de festa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: