Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tornen a estar restringits els accessos als parcs del Garraf, Olèrdola i Foix

Estan tancats des de les dotze de la nit d’aquest dimarts, 25 de juliol, per l’activació del nivell 3 del Pla Alfa de risc extrem d’incendi.

Els accessos als parcs del Garraf, Olèrdola i Foix de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona han quedat restringits des de les dotze de la nit d’aquest dimarts, 25 de juliol, per l’activació del nivell 3 del Pla Alfa. La mesura ve establerta per la Generalitat de Catalunya davant la situació de risc extrem d’incendi forestal.

Mentre estigui activat el nivell 3 del Pla Alfa, quedaran tancades les zones d’aparcament i es regularan els accessos i pistes forestals d’aquests espais naturals per disminuir el risc que es produeixi un incendi i per protegir les persones.

Els municipis afectats per la restricció als tres parcs són Begues, Castelldefels i Gavà (Baix Llobregat), Canyelles, Cubelles, Olivella, Sant Pere de Ribes, Sitges i Vilanova i la Geltrú (Garraf) i Avinyonet del Penedès, Castellet i la Gornal, Olèrdola, Olesa de Bonesvalls i Santa Margarida i els Monjos (Alt Penedès).

El passat 18 de juliol, el nivell 3 del Pla Alfa es va activar a 57 municipis de Catalunya i va comportar la restricció d’accés a diferents espais naturals, entre ells als parcs del Garraf, Olèrdola i Foix.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: