Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Llibertat provisional per l’acusat de matar el seu germà a Vilafranca dijous passat

Llibertat provisional per l’acusat de matar el seu germà a Vilafranca dijous passat

S’han establert mesures cau­te­lars de reti­rada de pas­sa­port, pro­hi­bició de sor­tida del ter­ri­tori i l’obli­gació de per­so­nar-se de manera periòdica als jutjats

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la mort violenta del seu germà en un pis del carrer Sant Sadurní dijous de la setmana passada, tal com ja us vam informar en el seu moment.

L’acusat d’homicidi ha passat a disposició judicial aquest dimecres i el Tri­bu­nal Supe­rior de Justícia de Cata­lu­nya ha comu­ni­cat que el jut­jat d’ins­trucció número 3 de Vila­francaté la causa oberta per delicte d’homi­cidi, si bé ha decre­tat lli­ber­tat pro­vi­si­o­nal per l’acu­sat amb mesu­res cau­te­lars de reti­rada de pas­sa­port, pro­hi­bició de sor­tida del ter­ri­tori i l’obli­gació de per­so­nar-se de manera periòdica.

Recordem que al voltant de les cinc de la tarda del dijous 20 de juliol els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís per adreçar-se a un domicili del carrer Sant Sadurní de l’Espirall on hi havia una persona morta. Al lloc dels fets s’hi van desplaçar diverses dotacions policials, així com la comitiva judicial, que va confirmar la defunció i va traslladar el cos a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses per tal de realitzar l’autòpsia.

Segons fonts policials el dia anterior l’home s’havia barallat i s’està investigant si va morir a causa dels cops rebuts durant la baralla o no.

I és que el resultat de l’autòpsia ha determinat, doncs, que el cos presentava signes compatibles amb una possible mort violenta, motiu pel qual la Divisió d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Sud es va fer càrrec de la investigació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: