Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Assemblea de Socis del Vilafranca serveix per fer oficial el relleu a la presidència del club

La sala d’actes de l’Escorxador de Vilafranca ha acollit aquest dijous l’assemblea anual de socis del FC Vilafranca.

Enguany, era una cita important, ja que es produïa el relleu a la presidència del club.

Joan Solé, president fins aquesta temporada, presentava la seva renúncia per donar pas a un nou equip de treball dirigit per Manel Ortiz, que ja ha començat a treballar en el futur del degà penedesenc.

Ortiz, president fins ara de l’AE Moja, es mostra il·lusionat a l’hora d’afrontar aquesta nova etapa.

El nou president, acompanyat per membres del nou equip tècnic i directiu de l’entitat, va exposar els trets principals del nou projecte, que es basen en renovar l’estructura actual del club.

Durant el seu parlament, el nou president va remarcar temàtiques importants com un augment de les relacions amb les entitats de la vila, unes millores de les sinergies amb els diversos patrocinadors del club, una reforma de les instal·lacions del camp de futbol o l’aposta total pel talent jove.

Finalment, en un extens torn de precs i preguntes, diversos socis van expressar les seves inquietuds a la nova directiva. Van sorgir temàtiques que la junta va considerar com a aspectes a tractar i negociar, com l’existència d’un local social al centre de la vila o la millora de les relacions amb la Fundació Esportiva Atlètic Vilafranca. En tot moment es va lloar i agrair la tasca de Joan Solé durant tots els darrers anys al capdavant del club.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: