Dimecres, 4 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Afectacions fins a mitjans d’agost en la R-4 entre Sant Sadurní i Castellbisbal/Molins de Rei

Les obres del corredor mediterrani afecten fins a mitjans d’agost la circulació de trens per la R-4 a l’alçada de Sant Sadurní. En una primera fase fins a Castellbisbal i després fins a Molins de Rei.

L’execució de les obres en el tram Martorell-Castellbisbal on ADIF està realitzant actuacions relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani, tindran afectacions en la circulació de la R-4, concretament entre les estacions de Sant Sadurní, Castellbisbal i Molins de Rei.

D’aquesta manera, del 31 de juliol al 13 d’agost la circulació estarà interrompuda entre Sant Sadurní i Castellbisbal, amb servei alternatiu per carretera. Hi haurà busos directes i amb parades, que es coordinaran amb l’horari d’arribada i sortida dels trens en aquestes estacions. Entre Sant Sadurní i Sant Vicenç de Calders hi haurà dos trens per hora i sentit

En una segona fase, del 14 al 17 d’agost el servei de bus alternatiu serà entre Sant Sadurní i Molins de Rei, amb les mateixes condicions que en la primera fase. De Sant Sadurní cap a Sant Vicenç de Calders es mantindran els dos trens per hora i sentit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: