Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

25 espectacles conformen la nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca

Aquest dimarts es donava a conèixer la nova temporada d’espectacles professionals en una gala presentada per l’actriu Gisela Guitart a l’Auditori M. Rosa Juncosa.

La temporada començarà al setembre i s’allargarà fins a finals de gener. Hi haurà un total de 25 espectacles que inclouen teatre, música, dansa, una lectura dramatitzada, un espectacle de teatre gestual i cinc propostes familiars de la mà de la Xarxa.

La nova regidora de Cultura, Àngels Dalmau, començava la seva intervenció condemnant la censura i afirmant que «sense cultura no hi ha democràcia». Dalmau apuntava que, la temporada passada, Cal Bolet i l’Auditori van acollir gairebé 9.000 espectadors, dels quals més de 4.100 tenen el carnet d’amic. De cara a la propera temporada, la programació busca atraure tota mena de públics amb propostes variades, de gran qualitat, amb una clara aposta pel talent local i algunes novetats.

Vilafranca continuarà tenint la Flyhard i la Camerata Penedès com a companyies residents.

De fet, la temporada s’iniciarà amb la comèdia dramàtica ‘Austràlia’, un dels últims èxits de la Flyhard.

Per la seva part, com ja és habitual, la Camerata Penedès oferirà dos concerts: seran ‘La seducció de les cordes’ i la ‘Simfonia Júpiter de Mozart’.

Durant la gala, amenitzada per les actuacions musicals d’Aura i Biel, es va presentar el nou projecte Penedès Film Orchestra, una formació musical i audiovisual que té la voluntat d’oferir un repertori relacionat amb les bandes sonores originals. Pere Gual, impulsor del projecte, explicava que la formació comptarà amb músics i alumnes de música del Penedès.

D’altra banda, el Teatre Cal Bolet acollirà el nou espectacle que dirigeix Jordi Casanovas, ‘Conspiranoia’, una comèdia dramàtica protagonitzada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. Durant la gala, Esteve va explicar que aviat començarien els assaigs. També parlava del seu personatge i els temes que tracta l’obra.

Les entrades i els abonaments ja estan a la venda per Internet a la pàgina web: espectacles.vilafranca.cat. També es poden adquirir presencialment a la taquilla de Cal Bolet el dijous 13 de juliol o bé cada dijous no festiu de 18h a 20h a partir del 14 de setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: