Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més Gimdans tanca la temporada amb un gran espectacle inspirat en el món de l’art

L’escola de dansa i gimnàstica Més Gimdans, especialitzada en l’educació artística i expressiva infantil, juvenil i d’adults, celebrava dissabte al vespre el seu festival.

Amb el títol ‘+ Art’, l’espectacle va permetre veure sobre l’escenari les diverses disciplines que treballen a l’escola. Tot plegat tenia com a fil conductor el món de l’art. Cada coreografia s’inspirava en quadres o artistes: de Yayoi Kusama a Leonardo Da Vinci, passant per Dalí, Miró o Picasso.

L’espectacle va comptar amb la participació de 120 persones sobre l’escenari del teatre del Casal, a banda del professorat i l’equip tècnic i artístic. Les ballarines, des dels 3 fins als 63 anys d’edat, van actuar davant una platea del Casal plena de gom a gom. Unes 500 persones s’hi van reunir per gaudir de la proposta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: