Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Joan Huguet és reelegit com a President de la DO Penedès per quatre anys més

Joan Huguet és reelegit com a President de la DO Penedès per quatre anys més

L’elecció s’ha fet per unanimitat, i de fet ha estat la única candidatura que s’ha presentat fruit de l’acord entre els vocals dels diferents sectors.

El Ple del Consell Regulador de la DO Penedès ha escollit per unanimitat que Joan Huguet, de Can Feixes, segueixi essent president de l’ens per 4 anys més acompanyat de Joaquim Mallofré com a vicepresident. Aquest serà el segon mandat de Huguet, després d’assolir la presidència el 2019. La candidatura de Joan Huguet i Joaquim Mallofré ha estat la única que s’ha presentat, fruït de l’acord entre vocals elaboradors i embotelladors i els vocals viticultors. S’ha fet confiança en Huguet i Mallofré per continuar liderant la DO Penedès, destacant la gran tasca desenvolupada en el primer mandat.

Quan Joan Huguet va arribar a la presidència, va marcar-se diversos objectius que ha anat treballant en els darrers anys. Un dels més destacats ha estat la realització i presentació del Pla Estratègic que ha de marcar el rumb de la denominació d’origen Penedès fins el 2030. Un document on hi destaca l’objectiu de que la totalitat de vinya DO Penedès sigui ecològica en la verema del 2025, la potenciació de la qualitat dels vins Penedès a través de segells de qualitat com el Vi de Mas, la recuperació de varietats ancestrals i de forma important l’adaptació al canvi climàtic.
Un altra dels projectes iniciats durant el seu mandat ha estat la construcció d’un viver de cellers a la zona del carrer del Comerç de Vilafranca del Penedès, per potenciar els nous productors al Penedès, que es posarà en marxa per aquesta verema.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: