Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds participaran en la gravació d’un videoclip d’un artista internacional

També actuaran aquest dissabte al Pla de la Seu amb la voluntat d’estrenar la gamma extra

Els Castellers de Vilafranca actuaran a principis de juliol en la gravació del videoclip d’un artista internacional que es publicarà durant l’estiu i sobre la qual els Verds no poden donar més detalls. En la jornada també hi participaran altres colles castelleres.

Per altra banda els vilafranquins actuaran aquest dissabte a la tarda al Pla de la Seu de Tarragona i la seva intenció és fer un pas més en forma de gamma extra, possiblement el pilar de vuit amb folre i manilles i potser també la torre de nou amb folre i manilles.

Fotografia: Imatge d’arxiu dels Castellers de Vilafranca

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: