Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
VINSEUM acull l’exposició de la Mostra d’Arquitectura Garraf–Alt Penedès organitzada pel COAC

VINSEUM acull l’exposició de la Mostra d’Arquitectura Garraf–Alt Penedès organitzada pel COAC

L’exposició es podrà visitar del 5 al 28 de maig a la Capella dels Dolors de Vilafranca, i s’acompanya de dues activitats paral·leles que es fan també aquest mes de maig

Aquesta exposició és fruit del concurs convocat l’any 2021 per la Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i exposa les diferents obres i treballs presentats en la primera edició del programa ‘Mostres d’Arquitectura Catalana’ del Garraf i Alt Penedès.

A la 1a Mostra d’Arquitectura Garraf – Alt Penedès es van presentar un total de 86 obres. De la Modalitat I, que inclou edificis amb ús residencial, edificis amb ús no residencial, intervencions parcials, intervencions paisatgístiques i ordenació d’espais urbans i intervencions urbanístiques i de planejament, s’hi van presentar 83 obres: 14 han estat guardonades i 11 seleccionades.

De la Modalitat II, que inclou accions, tasques i treballs d’intervenció en entorns com el de l’expressió artística, el sector de serveis, la consultoria i organització en el món de l’administració pública local, la indústria i altres sectors econòmics i productius que no estiguin vinculats directament a l’edificació i al planejament, es van presentar 3 obres, i una d’elles va obtenir una menció especial Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà.

L’entrega de guardons es va celebrar el passat 16 d’octubre de 2022 al Museu Can Papiol de Vilanova i la Geltrú. Entre les obres guardonades cal destacar el nou edifici del VINSEUM així com la reforma de la Casa de la Festa Major de Vilafranca.

Els projectes guanyadors estan reproduïts en una sèrie de panells que s’ubiquen en els diferents mòduls que conformen l’exposició.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: