Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Romero té l’objectiu de ser la força més votada a les eleccions municipals

El candidat del PSC a l’alcaldia, Francisco Romero, demana el vot per tenir la força suficient per liderar Vilafranca.

Aquest dilluns el Claustre de Sant Francesc ha acollit l’acte central de campanya del PSC, on el candidat Francisco Romero, acompanyat per els membres de la seva llista i en un acte obert al públic, ha exposat les principals propostes del seu programa electoral. La número 3 de la llista, i una de les noves incorporacions, Gemma Romeu, va ser l’encarregada de donar pas al candidat. Romeu el va definir com una persona diligent, eficient, traballador i proper. També amb experiència i amb ganes de donar-ho tot per Vilafranca.
Romero explicava que van començar la primera roda de premsa de pre-campanya al Claustre i que també van escollir aquest indret per fer l’acte central, perquè entre d’altres coses, ha d’acollir algun dels seus projectes destacats, com és el trasllat de l’escola de música.
També va repassar algunes de les principals propostes del seu programa com per exemple en temes de seguretat l’ampliació de la plantilla de la policia local i la figura del sereno. També aspectes urbanístics com la millora del carrer Sant Pere, o condicionar tots els pavellons esportius, tancar els exteriors dels pavellons de la Gamba i d’hoquei.
Romero continuarà amb una campanya de proximitat i assergura que està recollint sensacions molt positives amb l’objectiu de ser la llista més votada per tenir la força suficient per tirar endavant els seus porjectes.
Per això el candidat del PSC va acabar demanat el vot, amb ganes de rebre el suport de la gent i aconseguir la força per liderar els projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: