Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Palmadotze acull part de la col·lecció d’obres de Berta Caldentey pel Barcelona Gallery Weekend

L’exposició comptava amb obres de 9 artistes, alguns emergents i d’altres amb alguns anys més en el món de l’art.

El passat cap de setmana tenia lloc el Barcelona Gallery Weekend a Barcelona, Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos amb el nou projecte ‘The collector is present’. Es tractava de que 17 galeristes convidessin 23 col·leccionistes a intervenir en els seus espais durant tot el cap de setmana. Fruit d’aquesta col·laboració, la galeria Palmadotze a Santa Margarida i els Monjos va convidar la col·leccionista Berta Caldentey a exposar part de la seva col·lecció. Caldentey va portar obres de 9 artistes, alguns emergents i d’altres amb alguns anys més en el món de l’art.

La passió per la cultura a Berta Caldentey li ve de família però no va ser fins que va entrar a la universitat que se li va despertar l’interès pel col·leccionisme i a mida que van passar els anys, es va anar engrescant amb aquesta afició que ha passat a ser un projecte de vida.

A l’exposició de Palmadotze es podien veure obres dels artistes Alan Carrasco, Pep Vidal, Núria Güell, Lúa Coderch, Mariona Moncunill, Buha Khalili, Ignasi Aballi i Adrián Melis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: