Dissabte, 4 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El triomf del Cerdanyola dona la permanència al FC Vilafranca

Ara, l’entitat resta a l’espera de l’aprovació definitiva de l’ampliació dels grups de Tercera (es passa de 16 a 18 equips), el proper 25 de maig, per certificar la permanència.

El desenllaç de la Segona Federació ha estat immillorable pel FC Vilafranca, que només depén de l’aprovació definitiva de l’ampliació dels grups de Tercera per celebrar la permanència a la cinquena categoria del futbol estatal.

Els penedesencs esperaven que cap equip català més baixés a Tercera. I així va ser. El Cerdanyola es salvava, amb el triomf per 1-0 davant el Cacereño. També ho feia el Badalona i el Lleida, que superava l’Espanyol B, per 0-2.

Només Prat i Olot baixen. Així doncs, si el proper dia 25 la Federació Espanyola ratifica l’ampliació dels grups de Tercera de 16 a 18 equips, Vilafranca i Vilassar es mantindran a la categoria el curs vinent. A priori, l’aprovació d’aquesta mesura presentada per la Federació el passat 6 de maig, es presenta com un mer tràmit.

Des del club, màxima prudència. Són optimistes i resten a l’espera de que s’aprovi l’ampliació per valorar públicament aquesta gran notícia pel Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: