Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Xamusia i el Cor Zóngora uneixen les seves veus

Els concerts es podran gaudir aquest cap de setmana al Vendrell i Vilafranca.

El Cor Xamusia, sota la direcció de Marta Coll, i el Cor Zóngora, dirigit per Montserrat Meneses, uneixen per primera vegada les seves veus en un repertori que ofereix un viatge de ritmes, històries i paisatges de Llatinoamèrica. Un programa pensat per a cor femení, piano i percussió en què els ritmes llatinoamericans en són els principals protagonistes.

Ambdós cors actuaran sota la direcció del director convidat Bernardo Latini, arranjador i compositor de la majoria de les peces que formen part del repertori. Estaran acompanyades a l’escenari per Álvaro Carnicero al piano i Roberto Castillo a la percussió.

Els concerts tindran lloc el dissabte 3 de juny a les 19h a l’Auditori del Tívoli del Vendrell i l’endemà, diumenge 4 de juny, a les 12h al Claustre dels Trinitaris de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: