Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte Penedès TV emetrà el concert dels 20 anys del Cor Xamusia

Es tracta del concert de tancament dels actes d’aniversari que Xamusia va oferir el passat 25 de febrer a l’Auditori de Vilafranca, i que ser enregistrat per Penedès TV.

Aquest cor de veus femenines ha estat celebrant al llarg del 2022 els seus 20 anys, i el passat 25 de febrer van oferir a l’Auditori Maria Rosa Juncosa un concert per tal de commemorar-ho. Un concert que es va enregistrar des de Penedès TV i que aquest dissabte es podrà veure en dues emissions. La primera serà a les 10 del matí i la segona a les 11 de la nit.

El concert, titulat ‘XXamusia’ és un recull de diferents peces musicals que han interpretat entre el 2002 i el 2022 amb peces bàsiques de jazz i populars catalanes a capella i també amb acompanyament de música en directe.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: