Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cal Bolet i l’Auditori clouran la temporada amb dos espectacles que conviden a ballar

Cal Bolet i l’Auditori clouran la temporada amb dos espectacles que conviden a ballar

Els divendres dia 2 i dia 9 de juny es portaran dues propostes musicals que animaran a ballar el públic assistent, i que serviran per tancar la temporada 2022-2023.

El Servei de Cultura ha programat un tancament de la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa molt festiu, amb una doble proposta que convidarà a ballar el públic assistent.

Per una banda, el proper divendres 2 de juny a les 21h a la rambla Sant Francesc, la companyia d’arts de carrer Sound de Secà oferirà de manera gratuïta “+”, un encreuament creatiu i participatiu on es troben la percussió amb la dansa, la veu, el moviment i la poesia. Una interpretació de la suma com a lluita comunitària i necessitat humana per celebrar les nostres diferències.

D’altra banda, el divendres 9 de juny a la mateixa hora, a l’exterior de l’Auditori Maria Rosa Juncosa, la companyia EnJazz presenta Just a Mood, una peça construïda al voltant de la música de Teddy Wilson, un dels mestres de l’era del swing. Posant en escena valors fonamentals del Jazz com la improvisació, la celebració de la diversitat en l’expressió individual i la força comunitària, l’espectacle és un espai de trobada entre una música escrita al segle passat, un moviment carregat de tradició però en contínua evolució i el seu eco en sis ballarins de l’ara. La proposta acabarà amb una ballada conjunta voluntària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: