Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La companyia de Circ “eia” presenta inTarsi aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca

La companyia de Circ “eia” presenta inTarsi aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge 20 de novembre, a les 7 de la tarda, continua la temporada d’espectacles professionals a l’Auditori de Vilafranca amb inTarsi, de la Companyia de Circ “eia”.

inTarsi és una reflexió sobre la grandesa de trobar-se i la transformació dels sentiments: cadascú està sol d’una manera o altra però, si t’ho mires bé, t’adones que no ets molt diferent dels que són al teu voltant… Un circ en continu moviment, un espectacle reflexiu i visceral, una invitació a compartir una experiència humana, a mirar les coses des d’un altra perspectiva.
La Companyia de Circ “eia” neix al 2009 gràcies a les ganes d’explorar i confrontar diferents maneres d’entendre el circ. Arriba a Vilafranca desprès de 5 anys d’experiència com a col·lectiu amb l’espectacle Capas, que ja ha fet més de 150 funcions en 12 països. El mes d’abril va estrenar “inTarsi” al Mercat de les Flors.
Han estat guardonats amb el Premi especial als VII Premis Zirkólika de Circ d’aquest any 2016.
Com a acte previ, i de manera especial, actuaran al mercat del dissabte 19 de novembre. Serà a partir de la 1 del migdia, a la rambla de Sant Francesc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: