Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Acte de record i d’homenatge a l’escultor Ángel Camino

Acte de record i d’homenatge a l’escultor Ángel Camino

Aquest divendres a les set de la tarda tindrà lloc al Claustre de Sant Francesc un acte de record i homenatge a l’escultor Ángel Camino dins el cicle Paraules als Claustres.

Quan fa just un any que es va inaugurar l’exposició La paraula, la matèria, el somni, escultures d’Ángel Camino, al Claustre de Sant Francesc, el cicle Paraules als Claustres acollirà un acte marcadament literari en record a l’escultor, que va morir sobtadament el juliol de l’any passat.
Lectures per a l’Ángel pretén ser una cita oberta a totes les persones que vulguin llegir en veu alta textos dedicats a l’Ángel Camino i que pensen que a l’Ángel li hagués agradat escoltar. L’artista era, a banda d’un gran escultor i gravador, un gran lector i tota la seva obra escultòrica i gràfica està travessada per la paraula escrita.
Lectures per a l’Ángel vol ser un espai de trobada literària oberta a tothom i un lloc de record per l’amic estimat i la seva obra.
L’exposició, inaugurada el 27 de maig de 2022, és un recull de peces escultòriques que es van instal·lar al voltant del pati del Claustre de Sant Francesc i que, cadascuna d’aquestes peces va ser escollida per l’artista amb la tria prèvia d’un poema. Les peces triades mai no havien exposades a Vilafranca. Poesia i escultura dialoguen entre elles i propicien al visitant un espai per al pensament i el somni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: