Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest dissabte es fa un acte en record de l’artista Àngel Camino

Aquest dissabte es fa un acte en record de l’artista Àngel Camino

El Claustre de Sant Francesc, on s’hi poden veure encara les obres de la seva darrera exposició, serà l’espai que acollirà aquest acte d’homenatge amb participació d’amics i familiars de Camino.

Aquest 24 de setembre, a les 12 del migdia, es farà al claustre de Sant Francesc de Vilafranca, un acte de trobada, record i reivindicació de l‘obra de l’escultor i gravador Ángel Camino. Aquest acte vol ser un espai de trobada entre familiars, amics, veïns, companys de professió i persones vinculades a Camino a través del món de l’art, un espai de memòria i reivindicació del seu llegat.

L’acte es realitzarà al voltant de les seves escultures, resum d’una llarga trajectòria artística, pertanyents a la darrera exposició que Ángel Camino va inaugurar al claustre, per partida doble, el mes de maig, amb els títols ‘La paraula, la matèria, el somni’ i ‘Volaverunt’.

Es comptarà amb la intervenció d’amics, col·laboradors, escultors i familiars de l’artista i amb la lectura poètica dels textos que acompanyen cadascuna de les escultures que hi ha al claustre. Aquesta lectura anirà acompanyada de de la guitarra de Cristian Gómez.

A la sala Capitular del Claustre es projectarà un audiovisual circular de 3 minuts, fragment d’un treball de participació artística titulat ‘El món en un gra de sorra’ que pren com a base l’obra d’Ángel Camino. Un treball on conflueixen diferents disciplines artístiques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: