Sessió formativa sobre manipulació d’aliments, higiene alimentària i autocontrols
L’objectiu de la formació és donar eines al personal per tal de reduir el risc sanitari dels seus establiments i oferir un millor servei a la seva clientela.
El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Vilafranca organitza una acció formativa sobre manipulació d’aliments, higiene alimentària i implementació d’autocontrols, dirigida als titulars d’activitats de manipulació, venda i degustació de productes alimentaris destinats als consumidors. En aquesta nova edició, l’acció anirà dirigida especialment al sector de bars, restaurants i menjars preparats.
Constarà de dues sessions d’assistència obligada, els dilluns 17 i 24 d’abril, i d’una durada de dues hores, concretament de 5 a 7 de la tarda i es desenvoluparà a l’edifici de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29.
Per tal d’assistir-hi s’haurà d’emplenar el formulari que trobaran en l’enllaç de la web de l’Ajuntament en l’apartat de tràmits i gestions.