Dimecres, 31 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Consell Comarcal ofereix formació sobre manipulació d’aliments

la sessió s’adreça a empreses artesanes agroalimentàries, personal d’establiments alimentaris minoristes i personal del sector de la restauració, i està prevista per el 30 de novembre.

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal organitza una sessió formativa sobre manipulació d’aliments adreçada a empreses artesanes agroalimentàries, personal d’establiments alimentaris minoristes i personal del sector de la restauració.
En aquesta sessió es proporcionaran els coneixements bàsics sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball. En concret, es donaran a conèixer les normes d’higiene alimentària en el treball habitual de les persones que manipulen aliments i s’explicarà com fomentar el compliment d’aquestes normes, també s’ensenyarà a prevenir les malalties de transmissió alimentària i a implementar sistemes d’autocontrol basats en l’anàlisi de perills i punts crítics de control.
La formació sobre manipulació d’aliments es farà el dijous 30 de novembre, en horari de tarda, a la sala d’actes del Consell Comarcal.
La formació anirà a càrrec de personal del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona. Les persones i empreses interessades a assistir a la sessió s’han d’inscriure prèviament des de l’enllaç que hi ha a la pàgina d’inici del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: