Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les AVV del Poble Nou i el Molí d’en Rovira, nous col·legis electorals a Vilafranca

Per a la propera convocatòria d’eleccions municipals s’han produït alguns canvis de col·legis electorals als barris del Poble Nou, el Molí d’en Rovira i la Girada.

Per aquest motiu cal comprovar el local on correspon votar, que pot haver canviat respecte d’anteriors processos electorals.

El local de l’Associació de Veïns del Poble Nou (C/Tossa de Mar, 13) serà un dels nous centres electorals i que acollirà les meses A i B del Districte 4t, Secció 4a, provinents del Gimnàs municipal del carrer Mestre Josep Recasens.

L’Associació de Veïns del Molí d’En Rovira (plaça Vilanova, 1), serà un altre dels nous centres electorals que, en aquest cas, acollirà les meses A i B del Districte 4t, Secció 5è, provinents de l’Arxiu Històric Comarcal. En aquest cas, els veïns i veïnes del Barri Molí d’en Rovira votaran en el local electoral de la seva associació veïnal.

Pel que fa als veïns i veïnes residents al barri de La Girada, s’han dividit en dos centres electorals: els corresponents al Districte 4t, Secció 8a, meses A i B, continuaran votant en el centre electoral de l’escola Dolors Piera, i els corresponents al Districte 4t, Secció 9a, meses A i B, exerciran el seu dret a vot al centre electoral situat a l’edifici de l’Arxiu Històric Comarcal.

Finalment, la planta baixa de l’edifici de la Casa de la Vila es manté com a centre electoral per als veïns i veïnes censats en el Districte 1r, Secció 3a, mesa Única, que fins ara havien votat a la Biblioteca Torras i Bages.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: