Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El SidralFest s’ha celebrat amb èxit i la retransmissió en directe de Ràdio Vilafranca

El SidralFest és un festival de música i circ al carrer organitzat per la companyia Sidral Brass Band amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quintí.

El SidralFest va néixer com una festa de la banda per a donar inici a la nova temporada i va evolucionar fins a esdevenir una festa per a tot el poble i, fins i tot, per la comarca. La cinquena edició es va dur a terme dissabte per diferents places i carrers de Sant Quintí durant tot el dia. A primera hora de la tarda els membres de la banda Albert Torrents i Roger Vilà feien un balanç del tot positiu.

Una altra de les novetats d’aquest any ha estat la retransmissió en directe de Ràdio Vilafranca. Les companyes del programa Penedès Cap de Setmana, Jusit Jansà i Aina Soler, juntament amb alguns col·laboradors, van estar explicant tot allò que passava al SidralFest durant la franja del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: