Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La cinquena edició del SidralFest arriba l’1 d’abril a Sant Quintí de Mediona

La cinquena edició del SidralFest arriba l’1 d’abril a Sant Quintí de Mediona

Un total de 13 espectacles diferents composen el cartell d’aquesta cinquena edició que tornarà a omplir de música i circ els carrers de Sant Quintí de Mediona.

El SidralFest és un festival de música i circ al carrer organitzat per la companyia Sidral Brass Band i compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Quintí. L’esdeveniment es durà a terme per diferents places i carrers de tot el poble, des de les 11 del matí del dia 1 d’abril i fins a la matinada. El públic assistent podrà gaudir al carrer d’una jornada de primavera que busca potenciar la cultura, la gastronomia i els espectacles per seguir creixent i consolidar-se com un dels festivals culturals i festius més potents de la comarca.

En l’edició passada, més de 3.500 assistents van poder gaudir dels espectacles d’onze companyies, tallers familiars, un mercat d’artesans i una zona gastronòmica.

Enguany i per celebrar la cinquena edició s’habilita una nova zona de concerts a la pista del Jardí. La zona principal del festival serà la mateixa que a l’edició passada, amb la Plaça de l’església com a espai central dels espectacles, la Plaça Enric Prat de la Riba com a espai central de circ, la Plaça dels avis i el Carrer Ramon i Cajal com a espai de la fira d’artesans i la Plaça del sol com a espai gastronòmic i també de concerts. Pel que fa a la programació, aquest any el SidralFest compta amb 13 companyies.

Una altra de les novetats d’aquest any serà la retransmissió en directe de Ràdio Vilafranca, a peu de carrer durant part de la jornada.

Per a més informació del festival, consulteu el programa a la web www.sidralbrassband.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: