Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David Monteagudo publica el llibre de relats ‘Fotomatón’

A partir d’uns textos esquitxats de reflexions personals i, a vegades, autobiogràfiques, aquest llibre de relats proposa un recorregut per algunes de les obsessions de l’autor.

L’escriptor David Monteagudo ha publicat el seu darrer llibre, ‘Fotomatón’, amb l’editorial Mr. Griffin.

A ‘Fotomatón’, Monteagudo posa la mirada sobre els nàufrags de la societat, recupera paisatges de la seva infantesa, s’endinsa en el procés de l’escriptura i explora els límits entre la realitat i la fantasia. El llibre es presentarà a Vilafranca després de Sant Jordi, amb data encara per concretar.

L’entrevista

David Monteagudo va començar a escriure als 40 anys i als 47 es va donar a conèixer amb la publicació de la novel·la ‘Fin’ (Acantilado, 2009). Fi va arribar en poc temps a la primera posició de la llista dels llibres més venuts a Espanya i es va convertir en tot un fenomen editorial. Va ser traduïda a diversos idiomes i li va valer a l’autor els premis Nuevo talento FNAC, Nocte i Mandarache (2010). El 2012 Jorge Torregrossa va dirigir una versió cinematogràfica amb el mateix títol protagonitzada per Maribel Verdú, Daniel Grao i Clara Lago.
També és autor, entre d’altres, de les novel·les ‘Marcos Montes’ (2010), ‘Brañaganda’ (2011) o ‘Invasión’ (2015), així com dels llibres de relats ‘El edificio’ (2012), ‘Hoy he dejado la fábrica’ (2018) i ‘Si quieres que te quieran’ (2019).

Pots recuperar les entrevistes de l’informatiu al nostre canal de YouTube.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: