Dijous, 2 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acull el segon congrés d’emprenedoria i innovació per a joves ‘Catalunya Summit’

Vilafranca acull el segon congrés d’emprenedoria i innovació per a joves ‘Catalunya Summit’

En la primera edició, l’any passat, van participar-hi uns 250 joves interessats en emprenedoria i innovació que van gaudir de sessions formatives i Màster Class.

Organitzat per l’Associació Tandenn i l’Ajuntament de Vilafranca, l’espai Jove La Nau serà l’espai que acollirà el proper dissabte 29 d’abril la segona edició del Catalunya Summit, un esdeveniment adreçat a joves amb idees i ganes d’emprendre que estiguin interessats en tenir un major coneixement sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Joan Manel Montfort, i el regidor de Joventut, Miquel Medialdea, han acompanyat en la presentació a Miquel Àngel Mora i Ruben Nadal, representants de Tandenn que és l’associació sense ànim de lucre que promou l’emprenedoria local.

Miquel Àngel Mora, de Tandenn remarcava la qualitat dels ponents.

El jovent podrà participar en 5 sessions destinades a startups i emprenedoria, 5 sessions sobre innovació i 5 tallers de metodologies i tendències; a banda de les 2 màster class.

Tota la informació i les inscripcions per assistir-hi es pot trobar a www.catalunyasummit.cat. També es pot demanar més informació, per correu electrònic a

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: