Dimecres, 1 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern assegura que l’Ajuntament de Pacs no ha comès cap irregularitat

Davant de la sorpresa d’una investigació i en un acte de responsabilitat i de transparència, l’equip de govern ha cregut necessari que totes les veïnes i veïns de Pacs en tinguin coneixement.

El passat 21 de març l’Ajuntament de Pacs va rebre un requeriment d’informació per part de l’Oficina Antifrau de Catalunya, que està investigant l’Ajuntament per una denúncia anònima per presumptes irregularitats comeses per part de l’equip de govern. En concret es denuncien irregularitats en el pagament als membres electes d’assistències efectives al òrgans col·legiats, així com irregularitats en matèria de funció pública, de contractació de personal.
A hores d’ara ja s’ha tramés tota la informació sol·licitada a l’Oficina Antifrau i s’han posat a disposició i si cal, a personar-se per tal d’aclarir el més aviat millor aquesta denúncia.
En un comunicat asseguren que l’Ajuntament de Pacs no ha comès cap irregularitat i estudiarà si ha de prendre accions legals contra qui correspongui. També afegeixen que «és més que evident i no passa desapercebut que darrere aquesta denuncia anònima s’hi amaga una intencionalitat política a dos mesos justos d’unes eleccions municipals». Acaben dient que hi ha moltes maneres de fer política i clarament, aquesta no és la seva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: