Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Torrelles torna a portar la demanda del nou consultori mèdic al Parlament

L’Ajuntament de Torrelles torna a portar la demanda del nou consultori mèdic al Parlament

Es demana la construcció d’un nou consultori mèdic per tal de dotar els serveis d’atenció sanitària dels municipis dels recursos necessaris per cobrir les necessitats de la població.

L’alcalde de Torrelles, Sergi Vallès, ha presentat aquest dijous, de la mà del grup parlamentari de Junts, una proposta de resolució a la Comissió de Salut del Parlament de Catalunya per reclamar que es doti als serveis d’atenció sanitària del municipi dels recursos necessaris i impulsar la construcció del nou consultori mèdic.

Vallès, acompanyat pel regidor de Salut de l’Ajuntament, Jordi Torné, Albert Batet, president del grup parlamentari de Junts per Catalunya, i de la diputada Titon Laïlla, ha traslladat la petició per tal que sigui debatuda en la Comissió de Salut del Parlament.

El text reivindica la necessitat de millorar els serveis de Salut de Torrelles davant l’augment notable de població que ha registrat al municipi en els darrers anys, i demana una resposta del departament de Salut a les reiterades demandes de diàleg per tal d’endegar els treballs necessaris per a la construcció d’un nou centre d’atenció primària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: