Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Héctor Floría Quintet protagonista del concert de Jazzclub Vilafranca d’aquest dissabte

Héctor Floría Quintet protagonista del concert de Jazzclub Vilafranca d’aquest dissabte

El concert serà aquest dissabte, dia 18 de març a partir de 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori de Vinseum, i forma part del cicle de concerts d’aquesta temporada organitzats per JazzClub Vilafranca.

Jazz Club Vilafranca continua amb la seva temporada de concerts, i aquest mes de març presenta una formació clàssica de quintet, inspirada en les estructures del hardbop dels anys 50 i 60. Hi trobem dos esplèndids solistes, el líder i pal de paller del projecte, el saxofonista Héctor Floría, i en Joan Mar Sauqué, un trompetista sortit d’aquesta pedrera inesgotable que és la Sant Andreu Jazz Band. Tots dos s’estrenaran al JazzClub acompanyats d’un trio amb el pianista, professor i divulgador, Joan Monné, en Pau Sala al contrabaix i l’Enric Fuster a la bateria, tots tres ben coneguts
de l’afició vilafranquina.

El projecte reuneix energia i comunitat, amb cinc intèrprets que comparteixen molt més que Jazz, en una mena de comunió que es trasllada directament a l’escenari. Faran música original que connecta directament amb als grans del Bop, unes composicions que han d’enregistrar properament i que donaran forma al seu primer disc.

En acabar, com és habitual, hi haurà un tast a càrrec dels patrocinadors del concert, Mascaró i Catànies Via.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: