Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou vestíbul i els accessos de l’estació de Rodalies de Vilafranca, entren en funcionament

Aquestes actuacions, emmarcades en el Pla ‘Transformem Rodalies’ han suposat una inversió de Renfe de 2.751.000 euros i l’obra s’ha executat en el termini de temps previst.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el president de Renfe, Raül Blanco, han visitat aquest divendres al matí les obres de millora de l’estació de Vilafranca, recentment finalitzades i posades en servei des d’avui mateix.

Aquestes actuacions, emmarcades en el Pla ‘Transformem Rodalies’ han suposat una inversió de Renfe de 2.751.000 euros i l’obra s’ha executat en el termini de temps previst.

L’alcalde Pere Regull ha explicat que la millora de l’estació era una demanda històrica de Vilafranca, i que amb els treballs realitzats es dignifica aquest equipament fent-lo més còmode i accessible.

Unes obres que s’hauran d’integrar amb el futur cobriment de les vies davant de l’estació que recentment ha acordat el mateix ajuntament en aquest cas amb ADIF.

El president de Renfe, Raül Blanco, ha destacat la important inversió que s’ha fet en aquesta estació per adaptar-la als temps actuals tot mantenint la seva imatge històrica. Una aposta, ha dit, per millorar el servei als ciutadans que s’ofereix des de Rodalies.

Les principals actuacions han consistit en l’adequació de l’estació per fer-la més accessible. Així, s’han renovat integralment els ascensors, un d’ells amb connexió directa entre vestíbul, andana i passarel·la. S’ha construït una nova rampa d’accés al vestíbul a l’entrada principal de l’estació.

S’ha prolongat el vestíbul i s’ha habilitat una nova zona d’atenció al viatger. També s’ha fet una nova pavimentació i configuració de vorada segons normativa d’accessibilitat a totes les andanes, tot adequant i millorant l’enllumenat de vestíbul i andanes.

Diàriament, uns 6.000 viatgers utilitzen els serveis de la línia R4 de Rodalies de Catalunya a l’estació de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: