Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Vins i veus que s’obren pas’ comença amb bones sensacions

El cicle ‘Vins i veus que s’obren pas’ ha arrencat aquest cap de setmana al Vinseum.

Organitzat pel mateix Vinseum, La Cultural Llibreria i l’editorial Penguin Random House, el cicle planteja un diàleg entre dues persones que provenen de dos àmbits tan diversos com la creació literària i l’enologia, però que comparteixen la necessitat de singularitzar-se en uns entorns de gran competitivitat com són ara el mercat editorial i el vinícola.

En la primera sessió, l’escriptora Cinta Farnós presentava ‘Geosmina’, una novel·la on la protagonista inicia una recerca sobre el passat de la seva mare. D’altra banda, Quicu Fernández del celler Eravi d’Aiguamúrcia presentava els seus vins. L’acte estava moderat per la llibretera i professora Marina Caralt.

Farnós destacava que els processos creatius en el vi i la literatura tenen similituds.

Per la seva part, Quicu Fernández posava l’accent en l’oportunitat que suposa un esdeveniment com aquest cicle per a un celler petit, i més tenint en compte la bona resposta del públic.

L’escriptor barceloní Sergi Caparrós i l’enòloga sadurninenca Laia Esmel seran els convidats a la segona vetllada de ‘Vins i veus que s’obren pas’, que tindrà lloc aquest dissabte dia 25 de febrer, a les 12 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: