Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú ha celebrat un debat per tractar del tema ‘La salut des dels municipis’

L’acte el presentava Montse Romagosa, regidora de l’Ajuntament de Vilafranca per Vilafranca en Comú i candidata a l’alcaldia a les properes eleccions municipals.

La tesi central de la xerrada, que es va fer dimecres, es va moure al voltant de l’enorme paper que juguen els factors socials, ambientals, urbanístics i d’hàbits i estils de vida per a determinar la nostra salut, i que tan sols un percentatge al voltant del 20% té a veure amb el sistema sanitari mentre que la resta depèn d’altres factors relacionats amb la manera en què està organitzada la nostra societat.
La sessió comptava amb les intervencions de la membre de la Plataforma Pro Sanitat Pública de Vilafranca, Luz Lázaro, i la Doctora en Salut Pública i infermera Marta Vilanova-Vilà, experta en matèria de planificació estratègica de la salut a nivell municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: