Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca en Comú està treballant en clau d’habitatge per conformar el seu programa electoral

Una de les propostes que presenten els Comuns és la de recuperar l’Empresa Municipal d’Habitatge.

Vilafranca en Comú està preparant el seu programa electoral que, segons han explicat els Comuns, estarà treballat de manera conjunta entre militants i simpatitzants del partit i la ciutadania en general. És per això que darrerament estan fent actes oberts al públic com el debat sobre habitatge que tenia lloc divendres passat amb la presència de la regidora d’habitatge de Barcelona, Lucía Martín. Martín va explicar algunes de les polítiques aplicades a la seva ciutat.

D’altra banda, aquest dimarts Vilafranca en Comú ha compartit, en roda de premsa, les seves propostes en matèria d’habitatge. Ramon Arnabat explica que un dels objectius és recuperar l’Empresa Municipal d’Habitatge.
Altres propostes són potenciar nous models com l’habitatge cooperatiu, la masoveria urbana i l’habitatge intergeneracional o dedicar els terrenys de l’antiga caserna de la guàrdia civil a habitatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: