Dilluns, 29 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
VeC vol que l’antic hospital esdevingui una «Casa de l’hospitalitat intergeneracional»

VeC vol que l’antic hospital esdevingui una «Casa de l’hospitalitat intergeneracional»

Seria una plataforma de serveis o centre de cures que estaria enfocat en la gent gran i tots aquells col·lectius que reben i ofereixen cures.

Vilafranca En Comú ha celebrat una xerrada sota el títol ‘Cuidem, cuidem-nos’ amb la participació de la catedràtica emèrita d’antropologia i especialitzada en envelliment, gènere i cures, Dolors Comas d’Argemir, i la portaveu de la formació i professional de l’àmbit de la salut, Montserrat Romagosa.

Dolors Comas explicava que actualment un 18% de la població de Vilafranca és major de 65 anys i que les ciutats s’han de preparar per l’envelliment d’una part de la població cada cop més important, que és activa i contribueix a la societat.

Vilafranca En Comú vol que l’antic hospital esdevingui una «Casa de l’hospitalitat intergeneracional». Seria una plataforma de serveis o centre de cures que estaria enfocat en la gent gran i tots aquells col·lectius que reben i ofereixen cures pensant per totes les necessitats i edats. És a dir, un servei municipal on centralitzar els programes i recursos relacionats amb la cura.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: