Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Thilo Elmering repeteix com a número dos de la llisa de Ciutadans a Vilafranca

Elmering assenyala que a Vilafranca sobretot cal treballar per la millora de l’activitat econòmica.

Aquest dissabte coincidint amb la ubicació d’una parada informativa al mercat que Ciutadans va ubicar a la rambla l’actual regidor i candidat a l’alcaldia de Vilafranca, Eladio Garcia, va presentar qui l’acompanyarà en el segon lloc de la llista a les properes eleccions municipals del mes de maig. Es tracta de l’enginyer i empresari Thilo Elmering, que ja va anar de número dos a les municipals del 2019.
Eladio Garcia recorda que el número dos de la seva llista ja representa Ciutadans amb consell de l’Empresa Municipal d’Aigues i al Consell Muncipal de Turisme. També assenya que mica en mica aniran desgranant el seu programa electoral, que fugirà de les propostes de grans equipaments, però que inclourà la petició que l’escola de música passi a ser conservatori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: