Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Protecció Civil farà un simulacre d’emergència a l’Alt Penedès el 12 d’abril

Protecció Civil farà quatre simulacres arreu del territori, entre els quals a l’Alt Penedès, per provar el nou sistema d’alertes per mòbil davant d’una emergència.

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat que en els propers quatre mesos Protecció Civil farà quatre simulacres arreu del territori, entre els quals a l’Alt Penedès, per provar el nou sistema d’alertes per mòbil davant d’una emergència, que ha entrat en funcionament aquest dimecres després que s’hagi fet efectiu el traspàs de competències per part del govern espanyol.

El primer simulacre es farà el pròxim 28 de febrer, a Lleida, els Pirineus i l’Aran. El 12 d’abril es farà a Tarragona, l’Alt Penedès i l’Ebre; el 27 d’abril, a la Catalunya central i Girona; i, finalment, el 31 de maig, a Barcelona. Amb aquest nou sistema, els ciutadans de la zona afectada rebran un missatge quan s’activi una alerta davant de casos “concrets”, com un incendi o un accident natural.

Els missatges contindran el missatge “Alerta de Protecció Civil” i un text en què s’identificarà el tipus d’emergència, la zona concreta d’afectació i les recomanacions a la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: