Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Oriol Roca ha presentat a Vinseum el seu darrer disc en el marc de la programació del JazzClub

Amb el seu trio habitual van presentar el seu darrer disc enregistrat e directe al festival de jazz de Vic ‘Live at Jazz Cava’.

Aquest passat dissabte el bateria Oriol Roca amb el seu trio i la cantant belga Lynn Cassiers va presentar a l’Auditori de Vinseum el que és el seu darrer disc ‘Live at Jazz Cava’. Un treball que van enregistrar en directe en el marc del festival de jazz de Vic el mes de maig de 2022, i que s’ha publicat aquest mes de febrer.

Oriol Roca comentava que han fet presentacions ja a Barcelona i Terrassa, i que estava satisfet de poder tocar fora del que són espais habituals i fer arribar el jazz a ciutats com Vilafranca.

Amb la seva formació habitual, Giovanni Di Domenico al piano i Manolo Cabras al Contrabaix, en aquest treball han comptat amb la participació de la cantant belga Lynn Cassiers que va ser present també dissabte al Vinseum.

El cicle de concerts de Jazz Club tindrà continuïtat el proper 18 de març amb l’actuació de Hèctor Floría Quintet, a partir de 2/4 de 9 del vespre al Vinseum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: