Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor quintinenc Miquel Florido ha presentat el conte Riu, el cranc de riu

L’informàtic i escriptor quintinenc Miquel Florido presentava dijous passat a la seu del Consell Comarcal el conte editat per Edicions i Propostes Culturals Andana i amb il·lustracions de Sònia Torné.

Es tracta d’un conte didàctic, adreçat a infants d’entre els 6 i els 11 anys, i del qual se’n poden treure moltes reflexions sobre la diferència entre la burla i el riure en complicitat.
El llibre també tracta de temes com l’ecologia, la vida al voltant del riu, o la convivència.
Els ajuntaments de Mediona, Sant Quintí, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní i Subirats, membres del projecte Camí del Riu i també el Consell Comarcal de l’Alt Penedès n’han adquirit alguns exemplars. És el primer llibre infantil de l’autor que enguany publicarà el tercer volum de relats per a adults amb el títol d’Et faré somniar despert i la seva primera novel.la d’humor que es titularà Quin parell!.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: