Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès ha començat l’any 2023 amb un lleuger repunt de les dades de l’atur

En concret s’han tancat els registres a 31 de gener amb 5.026 aturats, el que suposa un increment de 18 persones més a les llistes de l’atur respecte del desembre.

La xifra representa una taxa d’atur registral del 9’3%, inferior a la mitjana catalana. A Vilafranca l’atur s’ha situat en 2.012 persones, amb un augment de 5 aturats més en relació al desembre. A Sant Sadurní es manté exacatament la mateixa xifra del desembre amb 487 aturats, mentre que a Santa Margarida i els Monjos l’atur baixa en quatre persones i se situa en els 371 aturats i a Gelida baixa una persona i es troba en 357 aturats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: