Divendres, 14 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès continua retallant xifres d’aturats aquest mes de maig

El 2024 continua sent un any positiu pel que fa a l’ocupació a la comarca.

Des del passat mes de gener l’Alt Penedès porta cinc mesos consecutius reduint l’atur. En concret aquest darrer mes de maig s’ha reduït en 83 persones, amb un total ara de 4.758 aturats i una taxa d’atur registral del 8’7% al conjunt de la comarca. A Vilafranca hi ha 1.776 persones registrades a l’atur, 42 menys que al mes anterior. A Sant Sadurní l’atur s’ha reduït en 10 persones, amb 529 aturats al mes de maig. Als Monjos hi ha ara 29 persones menys al registre d’aturats, amb un total de 318 persones i a Gelida hi ha 328 aturats, una persona més que al mes anterior.

També al conjunt de Catalunya l’atur ha tornat a recular durant el mes de maig. Ara hi ha 6.248 persones menys, i la xifra total d’inscrits al SOC és de 330.782. Un 1,5% menys que fa un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: