Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Casa de la FM imparteix un seguit d’activitats que formen part de la nova proposta educativa

Des de la Casa de la FM volen potenciar sobretot les activitats per a infants i les seves famílies.

En el marc de la nova proposta educativa de la Casa de la Festa Major, fa uns dies els més petits van poder gaudir d’un taller per descobrir el Ball de Foc de la Festa Major de Vilafranca alhora que creaven un llibre desplegable i elaboraven un dibuix de més d’1 metre. El Ferran Luir hi va assistir amb els seus fills.
La Laia Pérez és la responsable de la part educativa de la Casa de la FM i explica que volen potenciar sobretot les activitats per a infants i famílies. Luir creu que aquest tipus d’activitat és ideal per conèixer una mica més de la història dels balls de la Festa Major de Vilafranca.

El taller té un cost de 4 euros i està pensat per a infants de 4 a 8 anys. Es tornarà a impartir l’11 de febrer i l’11 de març. Les entrades es poden reservar al web de la Casa de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: